V záplavě velkých UTV s litrovými motory, nebo dnes už i silnými elektromotory tak nějak zapadla malá Honda Pioneer. Etalon spolehlivosti a hlavně praktičnosti ve své kategorii. Pro modelový rok 2025 si Honda připravila především několik designových inovací. 

 1

Honda Pioneer 520 2025 je ideální side-by-side pro každého, kdo hledá spolehlivé pracovní vozítko, jehož ovládání je zároveň zábavné, a pro modelový rok 2025 je nabízen ve třech nových barvách, včetně TrueTimber Atera Camo®, díky k rozsáhlému partnerství značky Honda a oblíbené značky maskovacích značek, které jsou exkluzivní pro Honda Powersports.

2

 

Honda Pioneer není velká, vejde se dokonce na korbu velkých amerických pickupů a hlavně projede do ATV parků, které mají omezenou šířku. Toto UTV je poháněno točivým motorem o objemu 518 ccm, který se dokáže vyškrábat i tím nejnáročnějším terénem, ​​zatímco jeho nezávislé přední a zadní odpružení zajišťuje pohodlnou jízdu se s plnou kontrolou. Mezi výhody patří sklápěcí korba, která pojme až 204 kilogramů a která může být rozšířena o příslušenství Honda Pro-Connnect. Pioneer 520, navržený a vyrobený v USA, v Evropě bude nicméně poměrně komplikované se k tomuto stroji dostat. 

3