Duo čtyřkolek Suzuki pro nejmladší jezdce přichází s modelovou řadou 2025. QuadSport Z50 i QuadSport Z90 se vracejí do nabídky po výrobní pauze i když bez zásadních změn. Je ale dobře, že se čtyřkolky japonského výrobce dostanou na tratě. 

2

Menší z mládežnických čtyřkolek Suzuki, 2025 QuadSport Z50+, je určena pro jezdce starší 6 let. Dodává se se čtyřdobým vzduchem chlazeným motorem o objemu 49 ccm s elektrickým startováním a má omezovač plynu, takže rodiče mohou držet své malé jezdce pod kontrolou. Dodává se také s vypínačem pro dálkové vypnutí zapalování, hlavním vypínačem na klíč, nastavitelným ručním ovládáním a automatickou převodovkou CVT.

4

Čtyřkolka QuadSport Z90+ pro rok 2025 je stále malá, ale o něco větší než Z50 a kromě velikosti má i větší výkon, aby byla jvhodnější pro jezdce od 12 let. Má také automatickou převodovku CVT s elektrickým startováním, ale motor je zde 90ccm. Suzuki také vybavuje tento stroj Youth control omezujícím rychlost, který dokáže udržet maximální rychlost na 22 km/hod. a může být upraven podle toho, jak jezdci získávají jistotu a schopnosti. Klíčové zapalování je přítomno i zde a stejně jako Z50 se i Z90 může pochlubit karoserií připomínající karoserii, kterou nosily dlouho a bohužel zesnulé sportovní čtyřkolky Z400 a LTR450 pro dospělé.

3