Kromě zásadní novinky, kterou bezesporu je nový Can-am Maverick R představil Can-am i několik vylepšení svých silničních modelů se třemi koly. Novinky se týkají velkýsch Spyderů i menších Rykerů.

3

Spyder

  • Všechny modely Can-Am Spyder F3 pro rok 2024 budou mít nové LED světlomety, které poskytnou lepší viditelnost po západu slunce a zároveň dodají modelu Spyder F3 odvážný a moderní vzhled.
  • Model Can-Am Spyder F3 Limited Special Series bude k dispozici v nadčasové barvě Cognac a bude mít kola s deseti paprsky, která mu dodávají dynamický vzhled.

1

  • Modely Can-Am Spyder F3-T a F3 Limited obdrží novou mřížku Super Sport pro sportovnější vzhled.
  • Model Can-Am Spyder F3-S, který je nejsportovnějším z celé řady Can-Am Spyder, se vrací se štíhlými černými bočními panely Monolith Black, červeným rámem a černými koly se 10 paprsky.
  • Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky, luxusní model pro dlouhé cestování, obdrží úplně novou lakovanou kombinaci Vegas White Satin a k ní mocha barevná kola, čímž se ještě více zdůrazní luxusní vzhled tohoto cestovního modelu.

 

 

2

Ryker

Na straně modelů Can-Am Ryker získá víceúčelový model Can-Am Ryker Rally nová kola Hyper Silver, která ještě více zvýrazní jeho vzhled pro jízdu mimo silnici. Gama modelů Can-Am Ryker zůstává ideální volbou pro ty, kteří hledají neuvěřitelně zábavnou jízdu bez ohledu na zkušenosti, s dostupnými cenami a snadnou ovladatelností. A s mnoha různými sadami barevných panelů je přizpůsobení na prvním místě na seznamu každého majitele modelu Can-Am Ryker.

4