CFMOTO dává 5 let záruku všem ! To, že stroje CFMOTO (čtyřkolky i motorky) mají už nějaký ten pátek nadstandardní záruční podmínky, je již celkem známý fakt. Dříve dlouholetý dovozce Journeyman CZ poskytoval 3 roky, v posledních letech pak dokonce velkorysých 5 let.

7D2 3550

V čem je tedy změna? Když kupujete na IČO, tak jsou záruční podmínky odlišné, často prostě neplatí to, co pro fyzické osoby. CFMOTO v ČR a SR ale toto nyní zásadně mění - od dubna je záruka na stroje CFMOTO 5 let pro všechny - tedy bez rozdílu fyzické nebo právnické osoby! Stále platí, že se jedná o exkluzivní nabídku pro prvního majitele - záruka tedy platí na nový stroj zakoupený v prodejní síti Journeyman CZ v ČR a SR, první majitel.

7D2 7445

Pro upřesnění, čtyřkolky a motorky mají v podmínkách 5 let nebo určitý počet najetých km, které ale velkoryse převyšují průměrné nájezdy km. Značka CFMOTO, obzvláště pak v poslední době raketově rychle rostoucí prodeje motocyklů ze společného podniku CFMOTO-KTMR2R, tak opět ukazuje, že si věří. 5 let záruky pro VŠECHNY je další hozenou rukavicí zavedené konkurenci…7D2 6027

TZ Journeyman