Polaris představuje svoji modelovou řadu pro rok 2023 s působivým množstvím inovací, vylepšenou kvalitou a novými barvami u modelů RANGER, RZR, General a Sportsman. 

POLARIS RANGER

Vlajková loď model Ranger XP 1000, navržený pro maximální pohodlí, zkonstruovaný pro těžkou práci a vyrobený s ohledem na dlouhou životnost, je pro rok 2023 k dispozici v nové barevné variantě Azure Crystal a zároveň dostal novou ergonomickou rukojeť ruční brzdy a 27palcové pneumatiky Pro Armor® X-Terrain. Vylepšeny jsou také modely Premium a Crew a edice Hunter a Nordic Pro.

62e91e5e2c792

Ranger 1000 je pro rok 2023 k dispozici v barvě White Lightning, a to jak v třímístném provedení, tak ve všech modelech Crew. Novou rukojeť ruční brzdy a vyšší kvalitu najdete u třímístných modelů a modelů edice Nordic Pro. 

Modely Ranger Diesel a Ranger Diesel Deluxe mají nově izolovaný pohon předních kol. Pryžové uložení izoluje svým flexibilním přenosem točivého momentu vibrace předního pohonu od podvozku a cestujících, čímž zlepšuje cestovní pohodlí. Zesílené uchycení má o 45 % větší pevnost a dostalo pět zásadních úprav pro zajištění maximální spolehlivosti hnacího ústrojí, zatímco šasi, speciálně přepracované v oblasti uchycení nových držáků předního pohonu je pevnější o 15 %. Oba modely Diesel jsou také vybaveny novou rukojetí ruční brzdy, 27palcovými pneumatikami Pro Armor® X-Terrain a dalšími vylepšeními. Ranger Diesel Deluxe je nyní k dispozici v nové barevné variantě Super Graphite.

62e91dfe14cae

Celá řada Ranger full-size, včetně benzínových i dieselových modelů, dostává z továrny pro rok 2023 nová boční zpětná zrcátka se zakřiveným sklem, používaná v automobilech, která umožňují čistý výhled na korbu a na pneumatiky. Jsou plně nastavitelná, vybavená funkcí snadného odlomení a plně kompatibilní s kabinovými systémy Ranger mezi dveře a montážní body klece.

62e91e16123a7

Mid-size modely Ranger SP 570 v barvě Sage Green a edici Hunter mají nové blatníky, úložné prostory pod sedadlem a trojzásuvku Polaris Pulse pro napájení příslušenství. Ranger SP 570 Nordic Pro Edition má v kabině zcela novou dobíjecí USB zásuvku.

POLARIS SPORTSMAN

Model Polaris Sportsman přichází pro rok 2023 s novou grafikou a barvami. Nová generace Sportsman 570 uvedená na trh v loňském roce dostává šestivrstvé pneumatiky Wanda na 12palcových kolech. Model EPS dostal dále sytou barvu Orange Rust, zatímco speciální edice Agri Pro je i nadále k dispozici s klasickým lakem (a nikoli barveným plastem) v barvě Sage Green, Öhlins Edition v nové barvě Spirit Blue, Black Edition v nápadné barvě Onyx Black Smoke a model Sportsman 570 SP ve výrazné červené Sunset Red.

62e929f6b33a0

Model Sportsman XP 1000 EPSje nyní k dispozici v barvě Chalk Gloss, zatímco model Touring má novou bavu Crimson Metallic s hlubokým leskem.

POLARIS RZR

Polaris RZR je ve dvou- i čtyřmístná verze modelu 2023 RZR XP 1000 EPS k dispozici v nové nápadné barvě: Indy Red. RZR Trail S v barvě Ghost Grey dostává pro rok nové tlumiče FOX 2.0 Podium X Shocks.  Pro rok 2023 je nyní RZR Pro XP Sport k dispozici v barvě Ghost Grey s novými tlumiči FOX 2.0 Podium X, zatímco varianta Ultimate je nyní k dispozici v barvě Sunset Red – obě s novými zadními pružinami s třístupňovým vinutím. 

62e9306301cc8

Nejnovější model v řadě RZR, Turbo R, přepisuje pravidla v oblasti výkonu, síly a ovladatelnosti, a nabízí bezkonkurenční jízdní vlastnosti hned po vybalení. Pro rok 2023 je varianta Sport k dispozici v barvě Onyx Black, zatímco verze Ultimate je k dispozici v barvě Orange Burst.

POLARIS YOUTH

Ranger 150 EFI je první vozidlo pro mladé jezdce vybavené inteligentními bezpečnostními prvky, díky čemuž je ideálním vozidlem pro děti, které si mohou jízdu bezpečně užívat. Pro rok 2023 je Ranger 150 EFI k dispozici v barvě Avalanche Grey, která nahrazuje předchozí bílé/modré barvy.

s 62e91d9765270

Nabídka pro rok 2023 dále zahrnuje řadu nových dílů a příslušenství dostupných napříč celou řadou Polaris, které zdokonalí každou cestu a nabízí spoustu možností individualizace pro všechny typy jezdců.