Uvažujete o závodech v dálkových soutěžích? Chcete si zkusit nějakou tu Baju, nebo prostě jen chcete mít doma mašinu, která je rychlá a umí jet fakt dlouho a daleko? 

quad ktm MGL6416

Speciálů jako je tenhle na inzerci moc nenajdete. Odladěná mašina vyzkoušená Dakarem s výkonným motorem, která je jediná na světě. Má za sebou Dakar, ale taky poctivý servis. 

quad ktm MGL6415

O co jde? Rám je z Polarisu Outlaw 525, což byla jedna z mála sportek s nezávislým zadním zavěšením. Kdo se svezl, tak rozumí. Místo původního půllitru se ale v rámu usadil jednoválec z KTM 690 enduro, který má 73 koní! Ty můžete krmit z nádrží o objemu až 43 litrů, takže do Chorvatska dojedete na nádrž. 

quad ktm MGL6413

Čtyřkolka je osazena českou elektronikou Ignijet, která je odladěná na brzdě a díky ní si můžete ladit motor podle svého. Jednotka vám také na displeji ukáže všechna motorová data, která můžete potřebovat včetně diagnostiky. Čtyřkolka má sice něco za sebou, ale dostávala vždy perfektní servis a Tomáš o ní říká, že je na 85% připravena. Na běžné ježdění prý na 100%, takže před Dakarem ještě něco musíte poladit, ale jinak je ready to race!

quad ktm MGL6414

Pokud vás mašina zaujala, napiště Tomášovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo volejte 608982472